Waar warme gezelligheid en hospitality samenkomen.

Voor al uw events is Castellum de ideale plaats om samen te komen met vrienden, familie of collega’s en klanten. 

Naast de prachtig gerenoveerde belevingsruimte in het koetshuis heeft u tevens de mogelijkheid om te genieten van een feest op het binnenplein met voute. Met oog op kwaliteit en persoonlijke beleving staan we u graag bij om uw event te realiseren naar wens. 

DE CHAMPAGNE-ZAAL

De Champagne-zaal kan 2 tot 80 personen ontvangen. De ruime en authentieke zaal is voorzien van een open keuken en biedt tal van mogelijkheden naar opstelling toe. 

Vergadering, receptie, communie, verjaardag, jubilee, babyborrel, huwelijksaanzoek of gewoon onder familie of vrienden privé lunchen of dineren. 

Alles is mogelijk dankzij de hospitality van ons team: we ontvangen u en uw gasten op maat. Catering kan in-house georganiseerd worden of door een externe traiteur naar keuze. 

Vraag uw prijzen voor de champagne-zaal hier. 

DE CHABLIS-ZAAL

Een ruime en lichtrijke vergaderzaal in Castellum waar u een capaciteit heeft van 2 tot 20 personen afhankelijk van de opstelling.

Voorzien van een eigen frigo, koffiezet en alles wat u nodig heeft voor een fantastische vergadering te leiden. 

Koffiebreaks, lunches en ontbijten kunnen allemaal op maat voorzien worden. Neem zeker contact op met ons voor meer informatie. 

Vraag uw prijzen voor de Chablis-zaal

Vergaderen in Oostkamp-Brugge Castellum Gruuthuyse
Vergaderen in Oostkamp-Brugge Castellum Gruuthuyse

DE MERLOT-ZAAL

Deze kleine en gezellige vergaderzaal is ideaal voor een discrete meeting of samenkomst van 2 tot 6 personen. 

Moet u een interview afnemen of wenst u een vergadering in een warm en authentiek kader? Dan is de Merlot zaal ideaal voor u. 

Voorzien van water- en koffiefaciliteiten en de mogelijkheid tot lunches, koffiebreaks, ontbijten. Vraag zeker naar de mogelijkheden. 

Vraag uw prijzen aan voor de Merlot-zaal

DE POMEROL: VOUTE & PLEIN

Het binnenplein en de voute van Castellum vormen de ideale plaats voor een informele lunch, ontbijt, diner of een staande receptie. 

U kan dan genieten van de schoonheid van het domein en u zit toch beschermd moesten de weergoden niet aan onze kant staan. 

Ideaal voor een leuk moment met familie en vrienden of om samen al zittend na te genieten van een wandeling op het domein van Kasteeldomein Gruuthuyse. 

Catering kan door ons of door een traiteur naar keuze georganiseerd worden. Neem dus zeker contact op met ons en we bekijken samen de mogelijkheden.